Aanmelden

Voor aanmeldingen, afspraken en informatie kunt u telefonisch contact met ons opnemen op het volgende telefoonnummer: 0316-332990. Als wij in behandeling zijn kan het gebeuren dat u ons antwoordapparaat aan de lijn krijgt. Spreekt u dan rustig uw naam, telefoonnummer en boodschap in, dan doen wij ons best u dezelfde dag nog terug te bellen. Ook kunt u zich natuurlijk inschrijven middels onderstaand formulier of mailen middels het contactformulier. Indien u dit formulier invult, gaat u akkoord met onze privacy policy, zoals aangegeven op onze site.

Wanneer u contact met ons opneemt nemen wij direct uw gegevens en klacht door. Ook geven we aan op welke termijn u een afspraak kunt verwachten. Houd u echter wel rekening met een eventuele wachttijd van enkele weken. Voor dringende klachten probeer wij direct tijd te maken.

Bij een eerste afspraak nemen we uw klacht en voorgeschiedenis door (de zogenaamde anamnese). Hierna volgt een onderzoek. Uiteraard nemen we de uitslag met u door. Ook geven we u tips en eventueel oefeningen mee. Mocht behandeling noodzakelijk zijn, dan komt u in de regel eenmaal per week naar logopedie en krijgt u huiswerk mee.